Algemene Voorwaarden

Voor het volgen van de sessies, coaching trajecten en workshops, is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Ben je onder behandeling (geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener en is je toestand nog niet geheel stabiel of gebruik je nog medicijnen, geef dit dan aan voordat je een sessie, traject of workshop boekt. Ook zwangerschap of epilepsie sluiten sommige sessies uit. Het wil niet zeggen dat Mizizi niets voor je kan betekenen. Soms is er medeweten, toestemming of overleg nodig met jou en je behandelend arts, specialist of huisarts.

Gebruik je overmatig alcohol of drugs dan adviseren wij je geen sessie te boeken bij Mizizi, voordat dit probleem stabiel of afdoende behandeld is.

Graag ontvangen wij bij aanmelding voor een workshop of cursus je adresgegevens en telefoonnummer voor de administratie.

Een sessie, cursus, traject of workshop kan nooit een medisch advies van een arts of een medisch deskundige vervangen. Sessies, cursussen, trajecten en/of workshops kunnen een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing en heling.

Mizizi adviseert je het tijdig zoeken van professionele medische zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van (online) informatie.

Bij acute medische klachten of psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen word je geadviseerd contact op te nemen met de eigen (huis)arts en daarnaast met Mizizi om sessies aan te kunnen passen of (tijdelijk) te staken.

Mizizi is niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na sessies, workshops, heen- of terugreis.

Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan. Wel kan het zijn dat er toch, tijdens een sessie of workshop, informatie over jouw toekomst doorkomt. Dit betekent niet dat we hierop garantie geven.

Elke sessie, cursus of workshop heeft enkele uren tot weken tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam of in je geest. Uitwerkingen zoals bijvoorbeeld: spierpijn, jeuk, puistjes, moeheid, kou, misselijkheid, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, nachtmerries en/of een emotioneel verwerkingsproces. Heb je vragen hierover of blijft het te lang duren, neem dan gerust contact met me op. Zijn de klachten van ernstige aard neem dan altijd contact op met je (huis)arts.

Indien je een sessie wilt boeken voor een andere persoon, dien je daarvoor vooraf toestemming te vragen aan die persoon. Als het gaat om een thema omtrent jezelf dan hoef je vooraf geen toestemming te vragen.

Je beslist altijd zelf wat je met de informatie uit de cursussen, sessies en workshops wilt doen binnen de privésfeer. Wil je de informatie op een andere wijze gebruiken (bijvoorbeeld op een website openbaar maken) dan kan dit alleen met goedvinden van Mizizi. Je dient hiervoor dus eerst contact op te nemen voor schriftelijke toestemming.

De informatie uit de sessies en workshops is persoonlijk en wordt door Mizizi niet aan derden verstrekt. Tenzij het in overleg met de cliënt in zijn/haar belang is.

Bij annulering van een sessie binnen 48 uur voor aanvang worden de gehele kosten in rekening gebracht, tenzij direct een vervangende sessie wordt geboekt.

Bij annulering binnen 48 uur voor een cursus is restitutie helaas niet mogelijk, en wordt het gehele bedrag in rekening gebracht!