Groepssessies

 

Verdieping In je leven!

Verdieping in je leven is een cursus van tien lessen voor iedereen die écht met zichzelf aan de slag wil. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waarmee je hobbels in je leven beter de baas kunt, je beter staande houdt en in je kracht komt.

Verdieping in je leven is een bijzondere ‘reis’ waarbij prachtige methodieken en werkvormen worden ingezet zoals creativiteit, zelfontwikkeling, meditatie en visualisatie. Er zullen magische dingen gebeuren, die je mooie belevenissen en bewustwording opleveren. Aan het einde van deze verdiepingsreis ben je dichter bij jezelf uitgekomen, voel je je meer verbonden met het leven en met jouw richting daarin.

Je krijgt concrete tools in handen om nog duidelijker jouw eigen koers te varen. Je kunt het geleerde dus direct toepassen in de praktijk: jóuw leven.

Wat Verdieping in je leven je kan brengen:

  • je komt dichter bij jezelf
  • je voelt je meer verbonden met het leven
  • het wordt duidelijk wat jouw richting in het leven is
  • je krijgt concrete handvatten om jouw eigen koers te volgen

De cursus is zowel in groepsverband als individueel te volgen.

Tarief                                    groep* – 222 euro

Aantal lessen                       10 à 2,5 uur

De cursus Verdieping in je leven kun je direct hier boeken, waarna ik contact met je opneem. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je belt of app’t even: 06 46611543

 * een groep bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 6

Leven vanuit je hart

Meditaties in de Nieuwe Tijd

Leven vanuit je hart is een cursus van tien lessen voor als je wilt ontdekken wie je werkelijk bent, als je antwoorden wilt op jouw levensvragen en wilt weten wat jou te doen staat in deze wereld.

Herinneren wie je werkelijk bent en daar ook voor gaan staan, is de uitdaging van de Nieuwe Tijd. We hebben veel meer unieke mogelijkheden en capaciteiten dan we voor mogelijk achten. Het zal je tijdens deze cursus helder worden. Ook zal je gaan beseffen dat je niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken naar bevestiging, zelfvertrouwen, liefde en geluk. Alles wat je nodig hebt zit al in je. De sleutel tot dit besef is te vinden in ons Innerlijk Universum, de plaats waar je volledig verbonden bent met je Innerlijke Bron. Van daaruit kun je reizen naar de Mystieke Ruimte van je hart. Door je daarmee te verbinden, krijg je niet alleen antwoorden op al je levensvragen, maar ga je ook een diepe innerlijke verbondenheid voelen met je lichaam, je ziel en je geest. Je gaat beseffen dat wij allemaal een onlosmakelijke eenheid vormen met elkaar, met Moeder Aarde en het hele Universum.

Er gaat een fantastische wereld voor je open als je op deze manier gaat leven. Je wordt je bewust van jouw blauwdruk, waarin exact staat wat je hier komt doen en welke talenten en mogelijkheden je hiervoor hebt gekregen. Het is nu de tijd om vanuit vertrouwen die talenten te gaan leven! Voel je dat je toe bent aan deze bevrijdende stap, dan is deze cursus echt iets voor jou.

De lessen bevatten geleide meditaties en visualisaties en ondersteunen je daar bij.

Er is altijd thee, water en een kleine versnapering. Ook krijg je een schrift om jouw ervaringen in vast te leggen en geluidsopnames van enkele meditaties om deze thuis te ervaren.

We bieden je een veilige, sfeervolle en liefdevolle setting waarin ruimte is voor alles wat zich aandient. Je krijgt de gelegenheid er uit te halen wat zich op dit moment voor jou mag openbaren, dus jij staat aan het roer! Ik loop naast je en geef jou de ruimte je volledig te ontplooien op jouw eigen manier.

Wat Leven vanuit je hart je kan opleveren:

  • antwoorden op levensvragen
  • een innerlijke verbondenheid met je lichaam, je ziel en je geest
  • bewustwording van wat je hier op aarde komt doen en weten welke talenten en mogelijkheden je hiervoor hebt gekregen
  • ruimte bij jouw ontplooiing
  • meditaties om thuis te ervaren

Voel je de roep? Je bent van harte welkom!
De cursus is zowel in groepsverband als individueel te volgen.

Tarief                          groep*   222 euro

Aantal lessen                       10 à 2,5 uur

De cursus Leven vanuit je hart kun je direct hier boeken, waarna ik contact met je opneem. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je belt of app’t naar: 06 46611543

* een groep bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 6

Ontspanning, bewustwording, verheldering, het vinden van een ijkpunt, een moment om naar binnen te keren, weg uit de dagelijkse hectiek. Even los van je rol als ouder, werknemer, ondernemer, echtgenoot, ‘kind van’, vriend of vriendin. Kortom: een moment helemaal voor jezelf. Samen met anderen. Daarvoor kun je bij de meditatie-avonden van Mizizi terecht. Ze hebben steeds een wisselend thema of insteek, maar zijn altijd gericht op het aangaan van de verbinding met jou, de Aarde en de Kosmos.

Er wordt o.a. gebruik gemaakt van geleide meditaties.
Het Mizizi-motto: zie, word geraakt en beweeg! is de rode draad. En als je Mizizi nog niet kent, is het een mooie manier om kennis te maken. Je bent welkom!

Volg mij op Facebook  om te zien wanneer de verschillende meditatie-avonden plaatsvinden. Als je vragen hebt, kun je deze altijd eerst stellen via het contactformulier.