Ik neem je mee op reis door jouw chakra’s door middel van geurfrequenties, healing en stemvorken. Ruim anderhalf uur neem ik je mee op reis door jouw chakra’s. Met geur, trilling en zachte aanraking. Hierdoor krijgt jouw gehele lichaam, organen, cellen en jouw DNA een prachtige healing en uitlijning. Zo diepgaand en transformerend, een ware gift voor jouw hele Zijn.

Opladen 2.0 zou ik het willen noemen. Ik werk met de frequenties speciaal afgestemd op de chakra’s in combinatie met de geurcomposities van de Groene Linde en de Mizizi energie die alles zo liefdevol samenbrengt in afstemming op jou.

Ook te boeken in combinatie met cacao wat deze ervaring nóg intenser zal maken.

Een chakra frequentie healing houdt in:

 • Een complete fonoforese behandeling
 • Anderhalf uur liefdevolle afstemming op jouw chakra- en energiesysteem
 • Heerlijke geuren en frequenties
 • Indien geboekt een ceremoniele cacao drank uit Guatemala
 • Opladen en opwaarderen
 • Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd
 • Goed voor het imuunsysteem

Vanaf €66,- tot €99,- afhankelijk van jouw portemonnee (exclusief cacao)
Inclusief cacao €111,-

Een chakra frequentie healing kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd via het contactformulier stellen. Of je belt of app’t even: 06-25.128.372

Een heerlijke sessie in de avond of aansluitend op de cacao ceremonie. Een thee ceremonie met Blauwe Lotus brengt rust en ontspant het zenuwstelsel en is daarmee uitermate geschikt om ’s avonds te doen of bijvoorbeeld na een cacaoceremonie als afsluiting om de rest van de dag in een zachte ontspannen staat te blijven. Mensen die vaak spanningen opslaan in hun systeem kunnen er veel baat bij hebben. Deze sessie vindt online plaats, ik verzorg een heerlijke geleide meditatie voor een diep ontspannende ervaring. Ik stuur je vooraf de blauwe lotusthee toe met beschrijving hoe deze te bereiden. Je drinkt de thee dan in je eigen veilige omgeving en kunt direct de volledige ontspanning in.
Zorg ervoor dat je net als bij de cacaoceremonie niet te zwaar tafelt van te voren, dit vermindert de werking drastisch. Eet bijvoorbeeld alleen wat fruit en drink geen koffie.

Een Blauwe Lotus thee ceremonie houdt in:

 • Biedt ontspanning van het zenuwstelsel
 • Staat voor spirituele groei en ontwikkeling van de geest
 • Wordt vaak gebruikt als slaapmiddel en je kunt er heldere dromen door ervaren
 • Het kan een euforisch gevoel geven. Werkt ontspannend.
 • In hoge dosis kan het licht hallucinogeen werken.
 • Het kan angst en depressie doen verminderen.
 • Stimuleert je bewustzijn. Kan creativiteit stimuleren.

Tarief: € 66,- inclusief thee en online sessie van ruim anderhalf uur en geluidsopname van de geleide meditatie.

Als je vragen hebt, kun je die altijd via het contactformulier stellen.
Of je belt of app’t even: 06-25.128.372

Kennismaken met Mizizi begint altijd met een gesprek: een góed gesprek!

Buiten een nadere kennismaking komen we direct tot de kern. Elke ontmoeting brengt al veel teweeg: ik stem af, voel aan en voel de energie. Bij die eerste ontmoeting wordt meteen duidelijk wat de vraag of probleem is waarvoor je komt. Dit gesprek is heel verhelderend, levert je bewustwording op, kan confronterend zijn, maar leidt ook tot opluchting. We kunnen dan de koers uitzetten voor een of meerdere vervolgsessies. Of we bepalen dat het hierbij blijft. Want het is belangrijk na te gaan of je je fijn en veilig bij mij voelt. Of ik de persoon ben waarmee je de diepte in durft en of je bereid bent om naar jezelf te kijken en in beweging te komen. Een traject gaat zo ver en diep als je nodig hebt en wilt gaan.

Een goed gesprek met Talitha houdt in:

 • kennismaken
 • tot de kern van jouw vraag of probleem komen
 • direct inzicht, helderheid en antwoord op wat je nodig hebt
 • bepalen om al dan niet met elkaar een traject in te gaan
 • zo ja, de concrete route uitstippelen die het beste bij je past

Ben je toe aan deze ontdekkingstocht? Ik ben graag je gids. Je bent welkom om het Mizizi-motto te ervaren: zie, word geraakt en beweeg!

Tarief         € 55
Duur          ca. 1 uur

* Mocht het nodig zijn, dan verwijs ik door naar medische of psychiatrische professionals. Meld voor je eigen veiligheid altijd medische of psychische bijzonderheden.

Een goed gesprek kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd via het contactformulier stellen. Of je belt of app’t even: 06-25.128.372

Tijdens een persoonlijke horoscoopsessie, geef ik je aan de hand van de planeten, inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en je levensmissie. Ook komen jouw onderliggende levenspaden en jaarprognose aan bod, die je veel inzichten geven.

Dit is een prachtige instap als je aan de slag wilt met processen in je leven, en het meest geschikt als je daarin al wat langer meeloopt (30+). Je levenspad heeft zich dan meer gevormd en de toelichting kun je beter plaatsen. Om een horoscoop te kunnen maken heb ik je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd nodig, die je zo nodig kunt opvragen bij de gemeente waar je geboren bent.  Je kunt de sessie achteraf nog rustig naluisteren omdat het opgenomen wordt. Het geeft je de gelegenheid om er voor jou betekenis aan te geven.

Wat deze sessie je oplevert:

 • een geboortehoroscoop
 • opname van het commentaar
 • inzicht in jouw levenspad
 • een jaarprognose
 • bewustwording

Tarief         € 77,-
Duur          variërend van 1,5 tot 2,5 uur

Een horoscoop-sessie kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je app’t of belt me even: 06-25.128.372

Je bent bij Talitha ook voor een horoscoopsessie in goede handen. Zij is al sinds 2007 actief met astrologie en is voorzitter van de Astrologische Vereniging Eindhoven. In uitzonderlijke situaties, dit ter beoordeling aan Talitha, verzorgt ze ook baby- en kinderhoroscopen, bijvoorbeeld bij huilbaby’s en trauma rond zwangerschap en geboorte.

Worstel je met terugkerende thema’s als partnerkeuze, traumatische ervaringen of een burn-out? Via regressie geef je je eigen antwoord op deze vraagstukken en kun je er eindelijk berusting in vinden. Vanuit een staat van trance, waarin ik je breng, ben je daar toe in staat. Je herbeleeft zo vroegere ervaringen die nu voor jou een storende nawerking hebben. Of je activeert positieve ervaringen en vergeten talenten.

Ik breng je in contact met jouw diepere bewustzijn en begeleid je liefdevol zodat je begrip en inzicht krijgt in de problemen die je ervaart. Overtuigingen waar je mee rond kunt lopen – zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ – veranderen pas als je begrijpt hoe ze konden ontstaan en waarom je ze hebt vastgehouden. Door begrip en inzicht kun je ondermijnende overtuigingen pas écht loslaten.

Wat regressie je kan brengen:

 • meer helderheid
 • bevrijding van storende ideeën die hardnekkig zijn
 • meer rust en zelfvertrouwen
 • het oplossen van psychosomatische klachten als spanningen, weinig energie en lage weerstand

De sessie wordt opgenomen, zodat je deze op een rustig moment nog eens kunt beluisteren. Het geeft je de gelegenheid om betekenis te geven aan de beelden die je hebt ervaren tijdens de sessie.

Tarief         € 88,-
Duur          variërend van 1,5 tot 2,5 uur

Een regressie-sessie kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je app’t of belt me even: 06-25.128.372

Zielsprogressie is een vervolgstap op Regressie. Je reist via het Innerlijk Universum naar de Mystieke Ruimte van het Hart, ook wel de Bron genoemd. Dit is waar je je eigen oneindige wijsheid vindt. Vanuit deze ruimte kun je niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ook contact maken met de hogere werelden en andere niveaus van werkelijkheid.

Zielsprogressie kun je inzetten om een dieper begrip te krijgen in vraagstukken die in je leven spelen. Tijdens de sessie kom je in een staat van bewustzijn waarbij je overziet, heelt en communiceert.

Door je ‘opnieuw’ te verbinden met de Mystieke Ruimte van je Hart zul je niet alleen antwoorden krijgen op levensvragen en zul je ook een diepe verbondenheid gaan voelen tussen je lichaam, je ziel en je geest. Je zult ook beseffen dat wij allemaal met elkaar een onlosmakelijke eenheid vormen. Wat mij betreft, vanwege de intensiteit en doorbraak die het kan opleveren, de kers op de taart van alle sessies die ik geef. Een Zielsprogressie volgt altijd na een geslaagde Regressie, in mijn praktijk of elders, zodat je weet hoe je dit soort sessies ervaart.

De sessie wordt opgenomen, zodat je deze op een rustig moment nog eens kunt beluisteren. Het geeft je de gelegenheid om betekenis te geven aan de beelden die je hebt ervaren en inzichten die je hebt gekregen tijdens de sessie.

Wat deze sessie kan opleveren:

 • diepe verbinding met jezelf
 • mooie antwoorden en inzicht
 • je ervaart wie je in wezen bent
 • je ervaart wat je hartenwens is en hoe je die verwezenlijkt
 • je ervaart wat jou tegenhoudt om helemaal te leven vanuit je hart
 • je ervaart wat je op aarde te doen hebt, wat je scheppingskracht, talenten en mogelijkheden zijn
 • het ophalen van de Ik Ben-delen uit andere dimensies

Tarief         € 111,-
Duur          ca 3 tot 3,5 uur

Een zielsprogressie-sessie kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je belt of app’t me even: 06-25.128.372

Bij deze vorm van healing gebruik ik stemvorken die ik op je lichaam plaats. Deze vorm is gebaseerd op de techniek en het onderzoek van dhr. Cousto aan het begin van de vorige eeuw.
Hierbij gaan we uit van het begrip dat alles in ons universum uit frequentie bestaat, uit trilling. Zo ook ons lichaam. Wanneer de energie, de frequentie, uit balans is ervaren we dat als ongemakken als bijvoorbeeld slapeloosheid, depressie, fysieke klachten enzovoorts. Ook in de ondersteuning van onze bewustwording, al dan niet spiritueel kan fonoforese je prachtig ondersteunen.
Omdat de stemvork op accupunctuurpunten worden gezet brengen ze de stroming weer in balans wanneer deze verstoord is. Zo breng je de energie weer in de natuurlijke stroming waardoor jij je weer lekker in je vel voelt en je lijf de juiste ondersteuning krijgt tijdens jouw groeiproces.
Daarnaast werk ik ook op pijnlijke stramme plekken in het lichaam. Hierdoor ontstaat er betere doorbloeding/doorstroming. Meestal kom je bij mij met dit soort klachten als de arts en eventueel de orthopeed of fysio heeft gezegd geen verbetering meer te kunnen bereiken.
Dus mocht je fysiek trauma hebben ervaren na bijvoorbeeld een operatie of ongeval en je spieren en pezen zijn verhard en stram dan kan het zijn dat we met de stemvorken tóch verbetering kunnen krijgen. Je bent van harte welkom het te komen ervaren.

Ben je toe aan een diepgaand helende ervaring? Ik ben graag je gids!

Wat deze sessie kan opleveren:

 • betere doorstroming/doorbloeding
 • dieper slapen
 • meer rust en ontspanning
 • alles weer in balans tot op celniveau
 • oprechte aandacht voor jezelf en Alles wat jij bent
 • bewustwording

Fonoforese behandeling kost voor een sessie van een uur € 66,- en voor een sessie van anderhalf uur € 99,-

Een behandeling kun je in de winkel kiezen (60 0f 90 minuten), waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je app’t of belt me even: 06-25.128.372

Een Mizizi Ya Mwanga is een healing tool die ik vanuit afstemming voor je maak. Je kunt hiermee mediteren, inzetten bij healings of bij je bed leggen ter ondersteuning van je dromen. De Mizizi Ya Mwanga is ontstaan vanuit mijn verbinding met de Aarde en het Universum en wordt gegeven door de natuur. Ik maak er een vertaling voor die past bij jouw innerlijke processen.
Het is een voorwerp waarop lichttaal staat, waarmee het extra krachtig wordt en heel magisch aanvoelt. Velen hebben al een Mizizi Ya Mwanga thuis en elke keer wordt het zo prachtig ontvangen! Met alle liefde die ik in me heb maak ik er één voor jou.

Wat Mizizi Ya Mwanga kan opleveren:

 • ondersteuning bij interne processen
 • een zeer krachtig lichtvoorwerp dat past bij jouw essentie
 • alsof je een oude vriend of vriendin terugvind na jaren
 • door de frequentie die in het voorwerp zit ontdek je nieuwe laagjes van jezelf

Een Mizizi Ya Mwanga is hier te bestellen. De kosten hangen af van de grootte en de tijd die ik er mee bezig ben en worden in overleg bepaald. (prijs is vanaf €11,11) Vragen? Bel of app naar: 06-25.128.372 of vul het contactformulier even in.