Individuele sessies

Een Goed gesprek: Kennismaken met Mizizi begint altijd met een gesprek: een góed gesprek!

Buiten een nadere kennismaking komen we direct tot de kern. Elke ontmoeting brengt al veel teweeg: ik stem af, voel aan en voel de energie. Bij die eerste ontmoeting wordt meteen duidelijk wat de vraag of probleem is waarvoor je komt. Dit gesprek is heel verhelderend, levert je bewustwording op, kan confronterend zijn, maar leidt ook tot opluchting. We kunnen dan de koers uitzetten voor een of meerdere vervolgsessies. Of we bepalen dat het hierbij blijft. Want het is belangrijk na te gaan of je je fijn en veilig bij mij voelt. Of ik de persoon ben waarmee je de diepte in durft en of je bereid bent om naar jezelf te kijken en in beweging te komen. Een traject gaat zo ver en diep als je nodig hebt en wilt gaan.

Een goed gesprek met Talitha houdt in:

 • kennismaken
 • tot de kern van jouw vraag of probleem komen
 • direct inzicht, helderheid en antwoord op wat je nodig hebt
 • bepalen om al dan niet met elkaar een traject in te gaan
 • zo ja, de concrete route uitstippelen die het beste bij je past

Ben je toe aan deze ontdekkingstocht? Ik ben graag je gids. Je bent welkom om het Mizizi-motto te ervaren: zie, word geraakt en beweeg!

Een goed gesprek kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd via het contactformulier stellen. Of je belt of app’t even: 06 46611543

Tarief         € 55
Duur          ca. 1 uur

* Mocht het nodig zijn, dan verwijs ik door naar medische of psychiatrische professionals. Meld voor je eigen veiligheid altijd medische of psychische bijzonderheden.

Tijdens een persoonlijke horoscoopsessie, geef ik je aan de hand van de planeten, inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en je levensmissie. Ook komen jouw onderliggende levenspaden en jaarprognose aan bod, die je veel inzichten geven.

Dit is een prachtige instap als je aan de slag wilt met processen in je leven, en het meest geschikt als je daarin al wat langer meeloopt (30+). Je levenspad heeft zich dan meer gevormd en de toelichting kun je beter plaatsen.

Om een horoscoop te kunnen maken heb ik je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd nodig, die je zo nodig kunt opvragen bij de gemeente waar je geboren bent.

Je kunt de sessie achteraf nog rustig naluisteren omdat het opgenomen wordt. Het geeft je de gelegenheid om er voor jou betekenis aan te geven.

Wat regressie je kan brengen:

 • meer helderheid
 • bevrijding van storende ideeën die hardnekkig zijn
 • meer rust en zelfvertrouwen
 • het oplossen van psychosomatische klachten als spanningen, weinig energie en lage weerstand

De sessie wordt opgenomen, zodat je deze op een rustig moment nog eens kunt beluisteren. Het geeft je de gelegenheid om betekenis te geven aan de beelden die je hebt ervaren tijdens de sessie.

Tarief         € 88,-
Duur          variërend van 1,5 tot 2,5 uur

Een regressie-sessie kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je app’t of belt me even: 06 46611543

Worstel je met terugkerende thema’s als partnerkeuze, traumatische ervaringen of een burn-out? Via regressie geef je je eigen antwoord op deze vraagstukken en kun je er eindelijk berusting in vinden. Vanuit een staat van trance, waarin ik je breng, ben je daar toe in staat. Je herbeleeft zo vroegere ervaringen die nu voor jou een storende nawerking hebben. Of je activeert positieve ervaringen en vergeten talenten.

Ik breng je in contact met jouw diepere bewustzijn en begeleid je liefdevol zodat je begrip en inzicht krijgt in de problemen die je ervaart. Overtuigingen waar je mee rond kunt lopen – zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ – veranderen pas als je begrijpt hoe ze konden ontstaan en waarom je ze hebt vastgehouden. Door begrip en inzicht kun je ondermijnende overtuigingen pas écht loslaten.

Wat regressie je kan brengen:

 • meer helderheid
 • bevrijding van storende ideeën die hardnekkig zijn
 • meer rust en zelfvertrouwen
 • het oplossen van psychosomatische klachten als spanningen, weinig energie en lage weerstand

De sessie wordt opgenomen, zodat je deze op een rustig moment nog eens kunt beluisteren. Het geeft je de gelegenheid om betekenis te geven aan de beelden die je hebt ervaren tijdens de sessie.

Tarief         € 88,-
Duur          variërend van 1,5 tot 2,5 uur

Een regressie-sessie kun je direct hier boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je app’t of belt me even: 06 46611543

Zielsprogressie is een vervolgstap op Regressie. Je reist via het Innerlijk Universum naar de Mystieke Ruimte van het Hart, ook wel de Bron genoemd. Dit is waar je je eigen oneindige wijsheid vindt. Vanuit deze ruimte kun je niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ook contact maken met de hogere werelden en andere niveaus van werkelijkheid.

Zielsprogressie kun je inzetten om een dieper begrip te krijgen in vraagstukken die in je leven spelen. Tijdens de sessie kom je in een staat van bewustzijn waarbij je overziet, heelt en communiceert.

Door je ‘opnieuw’ te verbinden met de Mystieke Ruimte van je Hart zul je niet alleen antwoorden krijgen op levensvragen en zul je ook een diepe verbondenheid gaan voelen tussen je lichaam, je ziel en je geest. Je zult ook beseffen dat wij allemaal met elkaar een onlosmakelijke eenheid vormen.

Wat mij betreft, vanwege de intensiteit en doorbraak die het kan opleveren, de kers op de taart van alle sessies die ik geef.

Een Zielsprogressie volgt altijd na een geslaagde Regressie, in mijn praktijk of elders, zodat je weet hoe je dit soort sessies ervaart.

De sessie wordt opgenomen, zodat je deze op een rustig moment nog eens kunt beluisteren. Het geeft je de gelegenheid om betekenis te geven aan de beelden die je hebt ervaren en inzichten die je hebt gekregen tijdens de sessie.

Wat deze sessie kan opleveren:

 • diepe verbinding met jezelf
 • mooie antwoorden en inzicht
 • je ervaart wie je in wezen bent
 • je ervaart wat je hartenwens is en hoe je die verwezenlijkt
 • je ervaart wat jou tegenhoudt om helemaal te leven vanuit je hart
 • je ervaart wat je op aarde te doen hebt, wat je scheppingskracht, talenten en mogelijkheden zijn
 • het ophalen van de Ik Ben-delen uit andere dimensies

Tarief         € 111,-
Duur          ca 3 tot 3,5 uur

Een zielsprogressie-sessie kun je direct hier [link] boeken, waarna ik contact opneem om de afspraak in te plannen. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier [link]. Of je belt of app’t me even: 06 46611543

Briefje voor de Ziel

Vanuit mijn afstemming schrijf ik een briefje voor jouw Ziel.
Woorden, geschreven met de hand op mooi papier, vanuit mij afgestemd op jou.
Woorden van zachtheid maar ook inzicht.
Woorden die de weg vinden rechtstreeks naar jouw hart.
Verdieping, bekrachtiging, aanmoediging en soms troost.
Wil jij zo’n briefje ontvangen of voor iemand bestellen? Dat kan hier.
Bestel je voor een ander? Vraag altijd om toestemming aan die persoon.

Wat een briefje voor de Ziel je kan brengen:

 • helderheid
 • liefdevolle ondersteuning
 • een lichtje op jouw pad
 • een steun in jouw rug

Een briefje voor de Ziel wordt door mij handgeschreven op groeipapier met bloemenzaadjes. Daarnaast voel ik welke symbolen, kleuren en materialen ondersteunend zijn voor jou. Een liefdevol handwerkje waar je heel veel aan hebt.

Tarief         € 22,-
Duur          Het briefje zal binnen een aantal dagen en soms weken of zelfs maanden bij je op de mat vallen: Precies op het juiste moment!

Een Briefje voor de Ziel kun je direct hier bestellen, waarna ik vanuit afstemming de energie induik en aan de slag ga voor jouw briefje. Als je vragen hebt, kun je die altijd eerst stellen via het contactformulier. Of je app’t of belt me even: 06 46611543