“Mijn verleden heeft een plekje gekregen. Ik heb nu meer rust en het gevoel dat ik meer kan en meer ben.”
TvH Cliënt Zielscoaching

“Lieve schat, ik voel me helemaal geweldig. Het voelt heel goed en de pijn is ver te zoeken.DANKJEWEL.”

“Frustratie en boosheid kregen de overhand in mijn leven. Ik heb ontdekt waar die emoties vandaan kwamen. Nu zijn de deuren geopend naar meer bewustwording en zelfontwikkeling en snap ik beter hoe mijn mind in elkaar zit.”
SB Deelnemer horoscoopsessie en regressie

“Het heeft me inzichten in mijn leven gegeven;  heel verhelderend!
RH Deelnemer horoscoopsessie

“Ik ben van mijn hoofd naar mijn gevoel gebracht. Het lukt me nu ook steeds beter om bij mijn gevoel te komen en ik heb ervaren dat dat er mag zijn.”
NH Deelnemer met burnout-klachten, Zielscoaching

“Ik voelde dat ik reflectie nodig had op een vraagstuk. Dat wilde ik van iemand die vrij van oordelen is en zowel naast me staat als professionele afstand kan houden. En dat kan Talitha.”
JD deelnemer verschillende sessies

“Ik ging met Talitha een ‘normaal’ gesprek aan. Maar daarin kwamen er al heel veel dingen voorbij die betrekking hadden op de vraag waar ik mee worstelde. Dingen die ik me mijn hele leven nog nooit had gerealiseerd, maar waarvan ik direct wist dat ze ‘waar’ waren.”
Deelnemer verschillende sessies

“Ik wil je graag nog bedanken voor je open communicatie en liefdevolle benadering tijdens mijn kwetsbaar openstellen voor een vorm van hypnose voor regressie om de oorzaak van blokkades uit het verleden en vorige levens op te sporen en op te ruimen door het ervaren van inzichten. Het gebeurt onder volstrekt vertrouwen. Het was een bijzondere reis en een unieke ervaring. Thx.”

“Niet te geloven, maar mijn nek is heel veel beter. Kan nu bijna gewoon omkijken op de fiets. Kon ik helemaal niet. Geweldig.”
Deelnemer verschillende sessies

“Wat is ze prachtig. Alles aan haar is zo mooi: haar steentjes, de goud- en zilververf; haar naam… De begeleidende tekst is zo treffend, zo ondersteunend en helpend. Ik kan haar energie voelen als ik haar vasthoudt – vooral in mijn linkerhand. Dank je, dank, dank voor dit moois wat je voor mij gemaakt hebt. Ik ben er zo blij mee! Wat is dit toch een prachtige gave die jij hebt: zo afgestemd zijn op een ander dat je precies weet wat de ander nodig heeft…Heel veel liefs en een virtuele knuffel.”
Anna (een ontvangster van een Mizizi Ya Mwanga)

“Lieve Talitha…
In mijn brievenbus
Een lief takje mos
Ontroert mij
Verheugd mij
Een waar geschenk
Is wat ik voel
Wat ik zie
Liefde en magie
Betoverend
Schitterend
Talitha…mooi wezen
Pure vrouw
Ik…dank jou…
Anouk”