Heb je stad en land afgezocht naar de juiste begeleider vanuit de WMO en krijg je maar geen fijne aansluiting?
Zoek je net dat beetje extra qua ondersteuning en een holistische benadering?
Vind je het belangrijk dat degene die jou helpt met je praktische zaken te regelen, je ook kan helpen op psychisch en emotioneel vlak?

Door wie ik ben als therapeut en door mijn werk als initiatiefneemster en coördinator binnen Stichting #Awesome Kledingruilatelier www.awesomekledingruilatelier.nl kan ik jou zowel bij praktische zaken ondersteunen én kunnen we samen aan de slag om jouw emotioneel en psychisch welbevinden in balans te brengen.

Je kunt woonbegeleiding aanvragen bij de gemeente als je moeite hebt structuur aan te brengen en/of als je tegen problemen aanloopt in het dagelijks leven zoals:

  • Psychiatrische problemen
  • Verslaving
  • Trauma
  • Gedragsproblematiek

Ik sta je bij met allerhande regelzaken, zoals urgentie aanvraag, uitkeringsaanvraag, gesprekken bij het UWV of de gemeente een bij jouw energie en leven passende planning te maken. Enzovoorts. Praktisch pakken we het samen aan, of ik breng je in contact met organisaties die dat met of voor jou kunnen doen.

Daarnaast bied ik je een luisterend oor, een schouder en een open hart wat aandachtig naar je luistert. Ik werk als onderaannemer via Carepower in Geldrop of een organisatie waarbij je al bent aangemeld en die openstaat mij in te huren als onderaannemer.

Jij bent degene waar het om gaat, ik sta je bij op jouw levenspad vanuit gelijkwaardigheid!

Als je vragen hebt over woonbegeleiding door mij, kun je die altijd stellen via het contactformulier. Of je app’t of belt me even: 06-25.128.372